"Πιτσιρικούπολη". Ένας ζεστός, πολύχρωμος και δημιουργικός παιδικός σταθμός. .

Ο παιδικός σταθμός της "Πιτσιρικούπολης" ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2010. Κλείνοντας δύο χρόνια λειτουργίας, έχει κερδίσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη των εργαζόμενων γονιών, λόγω των πολλαπλών δυνατοτήτων που διαθέτει, της φιλοσοφίας και του συστήματος λειτουργίας στον τομέα της προσχολικής αγωγής. Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος της ιδιοκτήτριας του σταθμού κυρίας Παναγιώτας Καλαμάκη. Οι εγκαταστάσεις και όλοι οι χώροι του σταθμού πεντακάθαροι, φωτεινοί και πολύχρωμοι, αποτελούν το καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά που κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται.


"Η Πιτσιρικούπολη" είναι ο ιδανικός χώρος για ένα παιδί, ώστε να ενταχθεί στο σχολικό περιβάλλον με ευχάριστο τρόπο. Καθημερινά ασχολούμαστε με ποικίλες δραστηριότητες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών, εισάγοντάς τα στη διαδικασία της μάθησης σταδιακά και ευχάριστα", λέει η κυρία Παναγιώτα Καλαμάκη για τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού. Να σημειώσουμε ότι στην "Πιτσιρικούπολη" οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο, ενώ από τον Οκτώβριο υπάρχουν νέες, μειωμένες τιμές!  Ο Σταθμός λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ανάμεσα στις υπηρεσίες του σταθμού είναι η μηνιαία παρακολούθηση από παιδίατρο, η μουσικοκινητική, οι ασκήσεις προγραφής - προανάγνωσης, η εκμάθηση εννοιών, το κουκλοθέατρο, η αγωγή τουαλέτας και άλλα.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22970 22771. Η "Πιτσιρικούπολη" βρίσκεται δίπλα στον Πύργο Μαρκέλλου, στο κέντρο της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png