Με 40% έκπτωση στα εισιτήρια με επιστροφή, υποδέχεται το πλοίο "Φοίβος" τις "Ποδηλατοδράσεις" από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. .

Με μία πολύ μεγάλη προσφορά που αγγίζει την έκπτωση του 40%, δηλαδή με μόλις 11,60 ευρώ (με επιστροφή) και δωρεάν το ποδήλατο, υποδέχεται το πλοίο "Φοίβος" της εταιρίας Nova Ferries. του ποδηλάτες που θα λάβουν μέρος στην ποδηλατοβόλτα που διοργανώνει η εκπομπή "Ποδηλατοδράσεις" του ΣΚΑΙ στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου η εκπομπή Ποδηλατοδράσεις της Αφροδίτης Σημίτη, θα πραγματοποιήσουν μία αξέχαστη ποδηλατοβόλτα με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Η δράση περιλαμβάνει επίσης εκμάθηση ποδηλάτου για μικρά παιδιά με τίτλο "Μάθε Παιδί μου Ποδήλατο", υπό την καθοδήγηση της πρωταθλήτριας ποδηλασίας 2012  κ. Βασιλικής Λαζοπούλου.


Η εκκίνηση της ποδηλατοβόλτας θα γίνει στις 11 το πρωί. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν την Κυριακή στις 4 Νοεμβρίου στην Αίγινα για να λάβουν μέρος σε αυτή τη δράση, η εταιρεία Nova Ferries και το πλοίο Φοίβος, προσφέρουν έκπτωση 40% στα εισιτήρια με επιστροφή. Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια μπορείτε να δείτε εδώ ή τηλεφωνικά στο Πρακτορείο Αίγινας: 2297024200 και το Πρακτορείο Πειραιά: 2104126181. Η ποδηλατοβόλτα γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png