Σε ισχύ το μερικό απαγορευτικό στο λιμάνι της Αίγινας. .

Σε ισχύ εξακολουθεί να βρίσκεται το μερικό απαγορευτικό στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά και αφορά ανάμεσα σε άλλα τα δρομολόγια των ιπτάμενων προς το λιμάνι της Αίγινας, καθώς κανένα δρομολόγιο ιπταμένου δεν έχει πραγματοποιηθεί από το πρωί. Νεώτερα για την εκτέλεση ή όχι των δρομολογίων των ιπταμένων θα ανακοινωθούν μετά τις 1 το μεσημέρι. Τις απογευματινές ώρες οι άνεμοι αναμένεται να στραφούν σε βορειοδυτικούς, ενώ αύριο Τρίτη θα επικρατήσει γενικά βελτιωμένος καιρός.


Τέλος αναφορικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση που προέκυψαν στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, από τους ισχυρούς νότιους ανέμους και το απαγορευτικό, φαίνεται να επιλύονται σταδιακά, καθώς σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, στο λιμάνι του Λεοντίου σήμερα το πρωί έγιναν δύο δρομολόγια, ενώ η εκτίμησή του είναι ότι το επόμενο δίωρο η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί. Τέλος αναφορικά με την υδροφόρα "Αίγινα ΙΙ" αυτή θα κάνει δρομολόγια στο νησί ξανά από την Τετάρτη, ενώ φαίνεται ότι κανονικά θα γίνει το δρομολόγιο προς Πέρδικα σήμερα.

. 11:17:21 Λόγω των ανέμων το δρομολόγιο της υδροφόρας προς Πέρδικα, δεν θα γίνει. Το πλοίο θα ελλιμενιστεί στο κεντρικό λιμάνι, η υδροδότηση της Πέρδικας θα γίνει μέσω του αγωγού.
.
11:21:13 Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση το δρομολόγιο του "Άγιος Νεκτάριος" στις 14:15 προς το λιμάνι του Πειραιά δεν θα γίνει. Σε περίπτωση που αυτό αλλάξει θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png