Κληρώσεις δώρων από το κατάστημα "Lena Galari Boutique". Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν όλο το χειμώνα! .

Η βόλτα στα φθινοπωρινή αγορά της Αίγινας ξεκινά! Οι βιτρίνες των καταστημάτων παρουσιάζουν πλέον μία πολύ διαφορετική όψη από αυτή που οι πελάτες τους είχαν συνηθίσει λίγο καιρό πριν. Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και μαζί όλες οι αλλαγές και οι ανάγκες που φέρνει, καλύπτονται με τον πλέον κατάλληλο και οικονομικό τρόπο από τα καταστήματα του νησιού. Η πρώτη στάση αυτής της βόλτα στο κατάστημα "Lena Galari Boutique", Π.Ηρειώτη 39 και Πλάτωνος, στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας κοντά στην παραλία.


Μαζί με την ανανεωμένη κολεξιόν η κυρία Λένα Γαλάρη παρουσιάζει το "παιχνίδι των κληρώσεων", που εκφράζει κυρίως την ανάγκη της ίδιας να ανταποδώσει τη σχέση εμπιστοσύνης που, έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια με τις "φίλες", όπως τις χαρακτηρίζει, του καταστήματος. Έτσι, με κάθε αγορά 20 ευρώ, αποκτούν δικαίωμα στις κληρώσεις που ξεκινούν. Οι κληρώσεις θα γίνονται σε τακτά διαστήματα. "Τα δώρα είναι πολλά, όλες κάτι θα πάρουμε!" λέει η κυρία Γαλάρη, που υπόσχεται ότι όσο πλησιάζουμε προς την περίοδο των γιορτών οι εκπλήξεις θα είναι πιο εορταστικές. Οι κληρώσεις θα γίνονται μέχρι και τον Φεβρουάριο. Μία "γεύση" από είδη που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα, μπορείτε να δείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο αγορών του Aegina Portal.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png