Μικρή πτώση βράχων σε παραλιακό δρόμο, στην περιοχή "Βροχεία". .

Ανησυχία προκάλεσε στους διερχόμενους οδηγούς η θέα μίας μικρής σε έκτασης κατολίσθησης που έγινε αντιληπτή χθες νωρίς το πρωί στη θέση "Βράχια" στην περιοχή των Βροχείων. Χώματα και μικρού μεγέθους πέτρες είχαν πέσει στο οδόστρωμα καθώς φαίνεται να είχε προκληθεί μία μικρή κατολίσθηση στα πρανή του λόφου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο δρόμο. Ευτυχώς από το συμβάν δεν κινδύνεψε κανείς, ενώ περαστικοί σταμάτησαν και μετέφεραν τις μεγαλύτερες πέτρες στην άκρη του οδοστρώματος.


Το σημείο χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως επικίνδυνο για τέτοιου είδους συμβάντα, καθώς και στο παρελθόν έχουν αποκολληθεί μεσαίου μεγέθους βράχια, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι για την ασφάλεια των πεζών και των οχημάτων πρέπει σε κάποια σημεία να γίνουν έργα. Πάντως εικοσιτέσερεις ώρες μετά δεν παρουσιάστηκε άλλη πτώση, ενώ και τα πλαϊνά σημεία του δρόμου έχουν καθαριστεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png