Εκδήλωση διαμαρτυρίας από την Ανοικτή Συνέλευση Πολιτών Αίγινας για τα νέα μέτρα..

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το βράδυ μέλη της Ανοικτής Συνέλευσης Πολιτών Αίγινας, την ώρα που στη βουλή βρίσκονταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την ψήφιση των νέων μέτρων. Τα μέλη της Ανοικτής Συνέλευσης Πολιτών Αίγινας έπεσαν τοποθέτησαν πλακάτ και έστησαν μία οθόνη μέσα από την οποία προβάλλονταν σε πραγματικό χρόνο τα όσα συνέβαιναν μέσα και έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.


"Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για αυτό το πρωτοφανές όργιο μέτρων κατά του Ελληνικού Λαού και μάλιστα σε μία στιγμή που όλοι πια ξέρουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει", είπε μέλος της Ανοιχτής Συνέλευσης χαρακτηρίζοντάς το ως προδοσία. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στο χώρο της Παλιάς Προβλήτας, όμως ο δυνατός άνεμος που έπνεε εκείνη τη στιγμή μετέφερε τη συγκέντρωση στο απέναντι σημείο του δρόμου, ενώ αργότερα ξεκίνησε να βρέχει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png