Η εορτή των Ταξιαρχών στους Αγίους Ασωμάτους. . .

Με το θερμόμετρο να δείχνει 15 °C και με έντονη την αίσθηση του ψύχους, η ενορία των Αγίων Ασωμάτων γιόρτασε σήμερα το πρωί τη γιορτή των Ταξιαρχών. Χθες τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και η αρτοκλασία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας των Αγίων Ασωμάτων περιμετρικά του ναού, με τη συμμετοχή του κλήρου, των μαθητών του νηπιαγωγείου, του δημοτικού σχολείου και των κατοίκων της περιοχής.


Μετά το τέλος της πανηγυρικής θείας λειτουργίας στο προαύλιο χώρο του ναού, το τοπικό χορευτικό τμήμα παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, στους οποίους συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Τα μέλη του χορευτικού τμήματος, όλα μικρής ηλικίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χειροκροτήθηκαν θερμά από όσους παρέμειναν στο προαύλιο. Τη λειτουργία και τις εορταστικές εκδηλώσεις, παρακολούθησε ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κύριος Κώστας Κατσαφάδος.

Δείτε φωτογραφίες από την εορτή των Αγίων Ασωμάτων εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png