Η HOG Athens Chapter στην Αίγινα. .

Περίπου τριανταπέντε πανέμορφες Harley Davidson με τους αναβάτες τους, μέλη της HOG Athens Chapter, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν μία ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα την Κυριακή. Αντικείμενα πόθου και πάθους για πολλούς, οι θρυλικές μηχανές δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, το αντίθετο! Οι εκδρομείς της HOG Athens Chapter έφτασαν στο νησί σε δύο group. Το πρώτο το πρωί και το δεύτερο νωρίς το μεσημέρι. Η χαλαρή βόλτα στην όμορφη φθινοπωρινή Αίγινα, η επίσκεψη στο ναό της Αφαίας, το καλό φαγητό, ο καφές με την παρέα στην παραλία και τέλος το ταξίδι της επιστροφής νωρίς το βράδυ, ήταν μάλλον μια ευχάριστη ανάπαυλα στις μεγάλες αποδράσεις που διοργανώνει η λέσχη.


Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και η Αίγινα έδειξε ότι είναι το κατάλληλο μέρος, ακόμη και για μικρή απόδραση στην καρδιά του Φθινοπώρου. Μαζί και ο Παύλος Εμμανουήλ, φανατικός λάτρης όχι μόνο της Harley Davidson, αλλά και του νησιού, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο Δημήτρη Κάππο και το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής, η αναμονή των μελών της λέσχης στο λιμάνι, έδωσε την ευκαιρία στους περαστικούς να πλησιάζουν τις πανέμορφες μηχανές, σε κάποιους τη χαρά να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ σε κάποιους άλλους να τη δυνατότητα τροφοδοτήσουν τα όνειρά τους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png