Επίσκεψη της Μαρίας Ρεπούση στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. .

To Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Α' Πειραιά και Νήσων κυρία Μαρία Ρεπούση. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο επαφών που είχε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ με φορείς του νησιού χθες Κυριακή. Την κυρία Ρεπούση υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, οι οποίοι και την ξενάγησαν στους χώρους όπου παρουσιάζονται τα διάφορα εκθέματα. Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έδειξε εντυπωσιασμένη από τη συλλογή των λαογραφικών εκθεμάτων και ζήτησε να μάθει περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε αυτό το μουσείο και τον τρόπο που λειτουργεί ο φορέας.


Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Κώστας Γαλάνης, παρουσίασε την ιστορία της υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας, τα προβλήματα, τους τρόπους που αντιμετωπίστηκαν και αντιμετωπίζονται, αλλά και για τη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, προκειμένου η λειτουργία του μουσείου να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί. Η κυρία Ρεπούση έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τα Καποδιστριακά κτίρια του νησιού όπως το Κυβερνείο και το Εϋνάρδειο και τις προοπτικές για τη συντήρησή τους μέσα από το χρηματικό ποσό που διαθέτει η ΔΕΗ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png