Χωρίς δρομολόγια υδροφόρας η Πέρδικα.

Τουλάχιστον για μία περίοδο είκοσι ημερών δεν έχουν πραγματοποιηθεί δρομολόγια του υδροφόρου πλοίου που τροφοδοτεί με νερό την περιοχή της Πέρδικας. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κυρίου Τάσου Αμάφη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Αμάφη, επιβεβαίωσε ότι ούτε χθες, αλλά ούτε και σήμερα πραγματοποιήθηκαν δρομολόγια στο λιμάνι της Πέρδικας. Συμπλήρωσε επίσης ότι όπως τονίζει και στην ανακοίνωσή του, οι υπεύθυνοι της εταιρείας των ενημέρωσαν ότι δεν τους έχουν καταβληθεί από το Δήμο Αίγινας τα χρήματα για τη μεταφορά Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου. Ο κύριος Αμάφης συμπληρώνει ότι οι κάτοικοι της περιοχής πληρώνουν "αυξημένη τιμή νερού καθώς υποτίθεται αυτή ανταποκρίνεται σε νερό 100% ΕΥΔΑΠ".


Σε τηλεφωνική επικοινωνία για το ίδιο θέμα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα προέρχεται πράγματι από την μη καταβολή των εξόδων για τη μεταφορά του νερού, ζήτημα που προέρχεται από το θέμα που είχε προκύψει με το υγρόμετρο στην Πέρδικα, θέμα που είχε τεθεί άλλωστε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κύριος Μαρμαρινός θεωρεί ότι είναι θέμα λίγων ημερών μέχρι η Επίτροπος να εγκρίνει τη σχετική δαπάνη και να εκδοθούν τα εντάλματα πληρωμής. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι το νερό που προμηθεύεται αυτή τη στιγμή η Πέρδικα είναι 100% ΕΥΔΑΠ, καθώς αυτή τροφοδοτείται από τη δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων όπου δεν υπάρχει πρόσμιξη με νερό γεωτρήσεων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png