Βόλτα στις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Αίγινας.

Φωτισμένες, πολύχρωμες, κάποιες φτιαγμένες με πολύ φαντασία, αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα των περαστικών! Οι στολισμένες βιτρίνες του νησιού, είναι από τα λίγα σημεία, που δημιουργούν έστω και λίγες στιγμές την ονειρική αίσθηση των Χριστουγέννων. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι η ιδέα, σε κάποιες άλλες τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί, σε μερικές και τα δύο. Μα κάθε φορά σπρώχνουν τη φαντασία λίγο πιο πέρα, αλλά την κάνουν να κινηθεί και πίσω, να αναμοχλεύσει ευτυχισμένες αναμνήσεις, ακόμη και να ονειρευτεί, έστω και φευγαλέα, για το μέλλον!


Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων νιώθουν υπερήφανοι για αυτές, αισθάνονται να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στη δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος. Μιλώντας μαζί τους καταλαβαίνει κανείς ότι για πολλούς, ο σκοπός δεν είναι μόνο εμπορικός, αλλά η δική τους συμμετοχή στην ανατροπή της καθημερινότητας. Η γλυκιά αίσθηση, με τα φωτάκια να αναβοσβήνουν πίσω από τις μεγάλες τζαμαρίες, δίνει μία διαφορετική αίσθηση στη βραδινή βόλτα στο εμπορικό κέντρο του νησιού. Καλά Χριστούγεννα!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png