Μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή από το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη".

Μία πραγματικά μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε για τους μαθητές και τους γονείς τους, το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη". Στον κατάμεστο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας οι μαθητές του κέντρου, χωρισμένοι σε ηλικιακά group, παρουσίασαν μία σειρά από μικρά θεατρικά, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην αγγλική και γαλλική γλώσσα, χόρεψαν και ευχήθηκαν για την εορταστική περίοδο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο γιορτινό κλίμα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάστηκαν εργασίες των μαθητών του κέντρου, που είχαν εκπονηθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


Η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών κυρία Στέλλα Παυλινέρη παρουσίασε τη γιορτή και ευχήθηκε σε όλους για τις ημέρες που έρχονται. Μικροί και μεγάλοι μαθητές συμμετείχαν με πραγματικό ενθουσιασμό στα επί σκηνής δρώμενα, απολαμβάνοντας το εγκάρδιο χειροκρότημα του κοινού. Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε επίσης την απονομή των πτυχίων για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις, ενώ όλοι πήραν το δώρο τους, ένα παζλ της εταιρίας National Geographic.

Δείτε φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png