Τα καταστήματα του κέντρου βάζουν τα γιορτινά τους!

Τα γιορτινά τους βάζουν τα καταστήματα που βρίσκονται στις οδούς Χ. Λαδά, Ν. Πέππα και Αντ. Πελεκάνου στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θέλοντας να προσδώσουν στις περιοχές τους τη λάμψη μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, οργάνωσαν το στολισμό των δρόμων με πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα φώτα. Το συζήτησαν, το αποφάσισαν, κάλεσαν τους τεχνικούς, πλήρωσαν από κοινού τα έξοδα και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Χθες το βράδυ άναψαν οι περισσότερες από τις πολύχρωμες σειρές των χριστουγεννιάτικων στολιδιών, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα και μαζί τη διάθεση.


Οι επαγγελματίες της περιοχής δέχονται κολακευτικά σχόλια για την επιλογή τους να στολίσουν τους δρόμους που βρίσκονται τα καταστήματά τους, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν πανέτοιμοι για να υποδεχθούν τους κατοίκους του νησιού στα εορταστικά τους ψώνια! Φυσικά δεν αποκλείουν τις εκπλήξεις, ίσως με κάποιο χριστουγεννιάτικο happening. Τα καταστήματα που συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο φωτισμό είναι: Σχολή οδηγών Χρ. Σακκιώτη, Ηλεκτρικά είδη ΣΗΟΣ, Ποδήλατα Γιάννης Ρούσσος, Κατάστημα ενδυμάτων Πέππη, Κατάστημα ενδυμάτων Red, Κλωστές Λαμπαδάριου, Παιδικά "Πλεκτό", Αρχιτέκτων Μηχανικός Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ενδύματα SHIMLA, Ζωοτροφές Μαργαρώνη, Βιβλιοπωλείο "Φλώρα", Ταξιδιωτικό γραφείο Evina, Καλλυντικά Οινόνη, Computer Planet, Τοπογράφοι Μηχανικοί Α. Μπάλιας και Νικ. Βλαστός.

Οι καταστηματάρχες ευχαριστούν τους τεχνικούς ηλεκτρολόγους για τη βοήθειά τους.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png