"Αίγινα Εθελοντής". Ξεκινούν σήμερα οι διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ξεκινούν σήμερα οι διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προς τις οικογένειες του νησιού που χρειάζονται στήριξη, από το σύλλογο"Αίγινα Εθελοντής". Τις τελευταίες ημέρες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου υπάρχει μία έντονη κινητικότητα, με τα μέλη του να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Τα τρόφιμα και όλα τα άλλα είδη, διαλέγονται, συσκευάζονται και σήμερα θα διανεμηθούν στις ογδόντα και πλέον οικογένειες του νησιού, που στηρίζει ο σύλλογος. Αυτή η προσπάθεια διαρκεί όλο το χρόνο και ίσως να προσλαμβάνει μία ιδιαίτερη βαρύτητα τις ημέρες των γιορτών, τώρα που οι όποιες ελλείψεις φαίνονται περισσότερο.


Ωστόσο τα μέλη του "Αίγινα Εθελοντής", βιώνουν μία εξαιρετική ανταπόκριση στις προσπάθειές τους. Πριν λίγες μέρες θέλησαν να προμηθευτούν 80 κιλά πορτοκάλια. Τους προσφέρθηκαν δωρεάν από έμπορο της περιοχής τη Αργολίδας, ενώ το ίδιο συνέβη και με εμπόρους της Αίγινας που τους προσέφεραν δωρεάν 100 κιλά μανταρίνια. Κάθε οικογένεια θα λάβει από δύο τσάντες με τρόφιμα και απορρυπαντικά, αλλά και ότι άλλα είδη χρειάζεται όπως είδη ένδυσης ή παιχνίδια. Τα μέλη του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν τους κατοίκους της Αίγινας για τη συμμετοχή τους και για την ανταπόκρισή τους στις δύο τελευταίες δράσεις με την παράσταση του θεάτρου σκιών και τη συναυλία στο Λαογραφικό πριν από λίγες μέρες. Εύχονται χρόνια πολλά σε όλους και απευθύνουν κάλεσμα σε όσους μπορούν να προσφέρουν, καθώς οι ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης δεν σταματούν ποτέ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png