Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο bazaar, με πολλές παράλληλες δράσεις στην Κυψέλη!

Μία πραγματικά υπέροχη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο της Κυψέλης. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο bazaar με πολλές παράλληλες δραστηριότητες, που μεταφέρουν με τον πιο αισιόδοξο τρόπο το μήνυμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους! Η προετοιμασία του είχε ξεκινήσει εδώ και τέσσερεις περίπου εβδομάδες και το αποτέλεσμα των προσπαθειών πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις. Άριστη οργάνωση, πολύ καλή αισθητική, γλυκά και υπέροχα χειροτεχνήματα, δένουν καταπληκτικά μεταξύ τους, μεταβάλλοντας το Δημοτικό της Κυψέλης σε έναν πυρήνα δημιουργικής απασχόλησης και διασκέδασης.


"Το μικρό καφενείο", περιμένει τους επισκέπτες με γλυκά, καφέ και ζεστή σοκολάτα, πριν περιηγηθούν μπροστά από τους πάγκους με τα χριστουγεννιάτικα εκθέματα, που κατασκευάστηκαν από γονείς και μαθητές με ιδιαίτερη δημιουργικότητα. Μαζί με αυτά οι μαθητές απόλαυσαν μία χριστουγεννιάτικη ταινία το πρωί, ενώ μέχρι το μεσημέρι λειτουργούσε υπαίθριο Λούνα - Παρκ από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών και το Τ.Τ. Αίγινας. Το απόγευμα στις 19:00 οι μαθητές της Α΄και Β' δημοτικού θα παρουσιάσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου. Το γιορτινό παζάρι στο δημοτικό της Κυψέλης θα λειτουργεί όλη μέρα. Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Κυψέλης, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία.

Δείτε φωτογραφίες από το bazaar της Κυψέλης εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png