Ο κ. Σταύρος Καλαμάκης μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας Trip2Athens στην Αίγινα.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα ο κύριος Σταύρος Καλαμάκης, για την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας Trip2Athens, χθες στην Αίγινα. Επίσης, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση στην Αίγινα του επίσημου Ηλεκτρονικού Τουριστικού Οδηγού της Αττικής - Νησιών Αργοσαρωνικού Trip2Athens στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: Παρουσιάστηκε χθες στους τοπικούς ξενοδόχους της Αίγινας, σε εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο του νησιού, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Trip2Athens που δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο Δήμος Αθηναίων, φιλοδοξώντας να γίνει το κεντρικό σημείο προβολής και προώθησης όλων των τουριστικών δραστηριοτήτων της Αττικής και των νησιών του Αργοσαρωνικού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Την ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσε  το Ξ.Ε.Ε, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού και την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας, χαιρέτισαν ο Α Α/δρος του ΞΕΕ και πρόεδρος της Ε.Ξ.Α.Α.Α κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο  Πρόεδρος της Ε.Ξ.Αίγινας κ. Σταύρος Καλαμάκης, και η Διευθύντρια του Ξ.Ε.Ε. κα Αγνή Χριστίδου. Ακολούθησε παρουσίαση και εμπεριστατωμένη ανάλυση από ειδικούς της πληροφορικής και του μάρκετινγκ των πολλαπλών εργαλείων που προσφέρει δωρεάν η πλατφόρμα στον ξενοδόχο, καθώς και των σημαντικών πλεονεκτημάτων που παρέχει η χρήση της τόσο στον τουριστικό επιχειρηματία όσο και στον τουρίστα.

Οι ξενοδόχοι της Αίγινας έδειξαν ενδιαφέρον για τον εξατομικευμένο μηχανισμό προβολής του ξενοδοχείου τους στην παγκόσμια τουριστική αγορά, καθώς και για τις συνέργειες που υποστηρίζει η πλατφόρμα με όλο το τουριστικό κύκλωμα.

Ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός τόνισε την αναγκαιότητα να ανταποκριθούν οι ξενοδόχοι της Αίγινας στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, αξιοποιώντας το TRIP2ATHENS, που τους δίνει τη δυνατότητα, παράλληλα με τα κανάλια των γνωστών  online travel agents, να έχουν στη διάθεσή τους ένα πολυεργαλείο για την προώθηση και αύξηση των πωλήσεων τους. Από την πλευρά του ο κ Σταύρος Καλαμάκης αναφέρθηκε  στη συμβολή της Αίγινας στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, γεγονός που αναδεικνύεται από τον επτάγλωσσο τουριστικό οδηγό του  TRIP2ATHENS,
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png