"Δυνατότητες κοινής πολιτικής Ελλάδας - Κύπρου". Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τους πανεπιστημιακούς Π. Ήφαιστο και Ι. Μάζη.

"Δυνατότητες κοινής πολιτικής Ελλάδας - Κύπρου", ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα", εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική, παρουσίασε ικανοποιητική προσέλευση, κατοίκων και επισκεπτών του νησιού. που έδειξαν ενδιαφέρον για τα σύγχρονα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ζητήματα. Την παρουσίαση των δύο εισηγητών έκανε εκ μέρους της Ομάδας Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική η κυρία Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη.

Στο video που συνοδεύει το άρθρο μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο μέρος από τις εισηγήσεις του κυρίου Ιωάννη Μάζη, καθηγητή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών και του κυρίου Παναγιώτη Ήφαιστου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png