Η παρουσίαση του προγράμματος για τη "Διαχείριση της κυκλοφορίας στο ιστορικό κέντρο της Αίγινας".

Στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του campus που διοργάνωσε το Μεσογειακό Κέντρο Περιβάλλοντος με θέμα: "Διαχείριση της κυκλοφορίας στο ιστορικό κέντρο της Αίγινας". Στην ομάδα που εργάστηκε σε αυτό το πρόγραμμα συμμετείχαν εθελοντές φοιτητές και επιστήμονες. με ειδικότητες όπως: αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι χωροτάκτες και πολιτικοί μηχανικοί. Την εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο υποστήριξε ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας και το Drury Center, προλόγισε εκ μέρους του συλλόγου ο κύριος Στράτος Πανταβός.

Η παρουσίαση περιείχε διάφορα επίπεδα παρεμβάσεων και προτάσεις για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην πόλη και το λιμάνι της Αίγινας. Μετά την ενδιαφέρουσα παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, το οποίο παρουσίασε τις δικές του τοποθετήσεις και προτάσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png