"Άγνωστες πτυχές ζωής και έργου του Καποδίστρια στην Αίγινα". Ομιλία στο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας.

Η εισήγηση του πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Γιαννούλη, εφημερίου του Μητροπολιτικού Αίγινας, με τίτλο: "Άγνωστες πτυχές ζωής και έργου του Ι. Καποδίστρια στην Αίγινα" παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Πρόκειται για το κείμενο της ομιλίας που είχε παρουσιαστεί στην κεντρική αίθουσα του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα το Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των "Εκδηλώσεις Διαλόγου με την Ιστορία 2014", του Κέντρου UNESCO Ιονίου.

Την εκδήλωση χθες προλόγισε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κύριος Βασίλης Μουσουλέας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης παρουσίασε στο κοινό, ανάμεσα σε άλλα, άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, αποτέλεσμα της πολυετούς έρευνας του σε ιστορικά αρχεία και άλλες πηγές. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png