Ημερίδα για την ενημέρωση των επαγγελματιών αγροτών και των καλλιεργητών σχετικά με τις εξελίξεις στην αγροτική διαχείριση και καλλιέργεια.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ημερίδα με θέματα που αφορούσαν τους αγρότες και τους καλλιεργητές της Αίγινας. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ομάδα Εργασίας Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής. Την ημερίδα και τους στόχους της, καθώς και τους εισηγητές, αρμόδιους για τα συγκεκριμένα θέματα, γεωπόνους της Περιφέρειας παρουσίασε η κυρία Αικατερίνη Κανελλά. Χαιρετισμό απεύθυνε και το μέλος της Ομάδας Εργασίας κύριος Αργύρης Πανταζής.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα θέματα: Διαδικασία ηλεκτροδότησης αγροτικών και αρδευτικών εγκαταστάσεων με μειωμένο αγροτικό τιμολόγιο, Ψεκαστικά μηχανήματα και εκτέλεση ψεκασμών (ν.4036 / 12),  Ατυχήματα χρήσης αγροτικών μηχανημάτων και τρόποι πρόληψης αυτών, Βελτίωση ικανοτήτων χρήσης γεωργικών μηχανημάτων, Χορηγούμενα πτυχία χειριστών και διαδικασία απόκτησης αυτών, Επιπτώσεις ανορθολογικής χρήσης νιτρικών στη γεωργία, Προστιθέμενη αξία πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png