"Προσφυγικό - Μεταναστευτικό". Το 7ο Forum Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αίγινα.

Με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο Δανάη, οι εργασίες του 7ου Forum για την αυτοδιοίκηση, με θέμα: "Προσφυγικό - Μεταναστευτικό". Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν στο forum. Τις εργασίες του forum χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Video 1




Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε την εισήγηση του κυρίου Κωστναντίνου Φίλη, διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων με θέμα: "Προσφυγικό από την Παγκοσμιοποίηση στο Εθνικό Κράτος". Ακολούθησε η εισήγηση του πρώην υπουργού, καθηγητή εγληματολογίας κ. Ιωάννη Πανούση με θέμα: "Η Ευρωπαϊκή Αντιμετώπιση ενός Ευρωπαϊκού προβλήματος". Η πρώτη ημέρα του forum συνεχίστηκε με εισηγήσεις των κυρίων: Λεωνίδα Αντωνακόπουλο, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα,  Άρη Περουλάκη,  αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και Σπύροου Σπυρίδων, μέλος της Επιτροπής Περιφερειών Ε.Ε. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και σύντομες απαντήσεις. Το πρόγραμμα του forum συνεχίζεται σήμερα στις 10:30 π.μ.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης εδώ.

Το 7ο  Φόρουμ Αυτοδιοίκησης συνδιοργανώνουν η Ένωση Δημάρχων Αττικής με την ΠΕΔΑ υπό τη αιγίδα της ΚΕΔΕ και την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png