"Οργάνωση του χώρου, του χρόνου και του τρόπου της σχολικής μελέτης". το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης Kosmos.

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την "Οργάνωση του χώρου, του χρόνου και του τρόπου της σχολικής μελέτης", διοργάνωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη. Στην κατάμεστη από γονείς αίθουσα, η διευθύντρια του κέντρου κυρία Μάγδα Μαρίνη, παρουσίασε τις νέες υπηρεσίες που προσφέρονται από φέτος, και προλόγισε τις εισηγήτριες: κυρία Τζήκα Βασιλική, Ειδική παιδαγωγό - Φιλόλογο - Εκπαιδευτικό αυτόνομης διαβίωσης και την κυρία Πολυχρονοπούλου Άννα, Κλινική ψυχολόγο - Ψυχοδραματίστρια.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν γύρω από τον μπουφέ που προσέφερε το κέντρο, θέματα σχετικά με τις δύο ομιλίες, αλλά και άλλα παρόμοια ζητήματα. Η εκδήλωση περιελάμβανε και μία δράση για την ενίσχυση με τρόφιμα του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png