"Ψηφιακό Αρχείο Ιωάννη Καποδίστρια". Ημερίδα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.

Ημερίδα για την παρουσίαση του "Ψηφιακού Αρχείου Ιωάννη Καποδίστρια" πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Την παρουσίαση της ημερίδας, αλλά και των σκοπών του ψηφιακού αρχείου, έκανε η συγγραφέας και ιστορικός κυρία Ελένη Σταμπόγλη, με την ιδιότητά της ως μέλους της επιτροπής που σχεδίασε και υλοποίησε το έργο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τρεις εισηγήσεις:

Η πρώτη με θέμα: "Η Ευρώπη και ο Καποδίστριας" από την κυρία Άντα Διάλλα, καθηγήτρια Ευρωπαϊκής Ιστορίας στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, η δεύτερη είχε με θέμα: "Παρουσίαση του κόμβου" από την κυρία Ιουλία Πεντάζου, ιστορικό με ειδίκευση στη χρήση νέων τεχνολογιών στην ιστορία και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα η κυρία Έλσα Μυρογιάννη, φιλόλογος - επιμορφώτρια στη διδασκαλία της ιστορίας με νέες τεχνολογίες, παρουσίασε εκπαιδευτικές προτάσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με την χρήση του υλικού του "Ψηφιακού αρχείου Ι. Καποδίστρια".

Το ψηφιακό αρχείο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση https://kapodistrias.digitalarchive.gr/



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png