Ομιλία της ιστορικού Ουρανίας Λύκα στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης.

Μία εκδήλωση με ξεχωριστό ενδιαφέρον διοργάνωσε την Κυριακή ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κυψέλης, που φιλοξένησε την ιστορικό Ουρανία Λύκα. Το θέμα της εισήγησης αφορούσε στη διαπαιδαγώγηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την παιδεία που έλαβε από τους διδασκάλους τους. Στο πλαίσιο αυτό η κυρία Λύκα παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των δασκάλων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του τρόπου που αυτά συντέλεσαν στη διαμόρφωση της προσωπικότητά του, αλλά και της συνολικής παρουσίας του και τον επιλογών του ως βασιλιά και στρατηλάτη. Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης που προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού, η εκδήλωση συνεχίστηκε με συζήτηση και ερωτήσεις.

Η ιστορικός Ουρανία Λύκα (Bachelor στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Master στην Ιστορία, και Ph.D. στην Αρχαία Ελληνική Ιστορία) διδάσκει στο Κέντρο Μελετών του Πανεπιστημίου Drury στην Αίγινα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png