Ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, σε συζήτηση με βουλευτές και εκπροσώπους φορέων της Αίγινας.


Με στόχο την προετοιμασία ημερίδας που θα γίνει τον Σεπτέμβριο, και θα διοργανώσει η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας και η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο "Μιράντα", μία προπαρασκευαστική συνάντηση στο πάνελ της οποίας παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός και ο κ. Γιάννης Καρδαράς, συντονιστής  του τμήματος Ανάπτυξης και παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Νομαρχιακής Πειραιά.

Στην προπαρασκευή της ημερίδας που θα έχει τίτλο "Οικονομική  και  Παραγωγική  Ανασυγκρότηση της Αίγινας" και αφορά στον σχεδιασμό για την παραγωγική και οικονομική ανάκαμψη του νησιού, σύμφωνα με τον στόχο που θέτουν οι ίδιοι οι διοργανωτές, συμμετείχαν οι βουλευτές της Α' Πειραιά και Νήσων Θοδωρής Δρίτσας, Γεωργία Γεννιά kai Ελένη Σταματάκη. Επίσης, ο Αντιπεριφερειάχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, η κυρία Πόπη Σταυροπούλου, Περιφερειακή Σύμβουλος, Εντεταλμένη για θέματα αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Στην συνάντηση τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο κ. Χρήστος Χιώτης, πρόεδρος του σωματείου των επαγγελματιών αλιέων, ο κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας και πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, ο πρόεδρος του Συν/σμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας κ. Νίκος Σταμπουλής, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας κύριος Νίκος Αλυφαντής, το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Ιωάννης Χερουβείμ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο διευθυντής του Νεφρολογικού Κέντρου της Κυψέλης κύριος Μανώλης Λογοθέτης, ο αρχιτέκτονας κύριος Ιωαννίδης, ο κύριος Γιώργος Παπαργύρης μέλος του Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, ο κύριος Νεκτάριος Κοκόλης πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης της Πέρδικας, ο κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αίγινας, ο κύριος Σωτήρης Αλεξόπουλος από την Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και η κυρία Δημήτρα Ζορμπά, που έχει λάβει μέρος σε δημοτικές επιτροπές .

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος.

Τους ομιλητές συντόνισε ο κύριος Παναγιώτης Πατσακιός συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων, τα οποία θα αναπτυχθούν ανά κατηγορία από το Aegina Portal τις επόμενες ημέρες. Ο κύριος υφυπουργός κύριος Νεκτάριος Σαντορινιός, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση, υποσχέθηκε ότι θα είναι παρόν στην ημερίδα τον Σεπτέμβριο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png