"Εθισμός των παιδιών και των εφήβων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές". Ομιλία στο 1ο Δημοτικό από τον Δρ. Κωνσταντίνο Σιώμο.


Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς σήμερα το απόγευμα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στην αίθουσα εκδηλώσεων με τίτλο: "Εθισμός των παιδιών και των εφήβων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές". Εισηγητής ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Σιώμος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο.

Ο Κωνσταντίνος Σιώμος είναι ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα "Εθισμός των εφήβων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και στο Διαδίκτυο: Ψυχιατρικά συμπτώματα και διαταραχές ύπνου". Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Κοινωνική Ψυχιατρική -Παιδοψυχιατρική. Από το Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Απρίλιο του 2010 υπήρξε υπεύθυνος σχεδιασμού και οργάνωσης του πρώτου Ειδικού Ψυχιατρικού Ιατρείου για τον Εθισμό στο Διαδίκτυο στην Ελλάδα, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατέχει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, καθώς ανέλαβε τη διαχείριση πολυάριθμων κλινικών περιπτώσεων εθισμένων εφήβων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png