"Ο στρατηγικός σχεδιασμός του πρωτογενούς τομέα". Ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη στην Αίγινα.


Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων του νησιού και εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων των αγροτών, των αλιέων και των κτηνοτρόφων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος, ομιλία - συζήτηση που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου για την παραγωγική ανασυγκρότηση με τους επαγγελματικούς φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού. Κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριος Σταύρος Αραχωβίτης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας κύριος Παναγιώτης Πατσακιός και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Παρευρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ελένη Σταματάκη. Μετά την ομιλία του υπουργού, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των παραπάνω επαγγελματικών κλάδων, για σημαντικά θέματα που τους απασχολούν. Ο κύριος Αραχωβίτης απάντησε μία προς μία στις ερωτήσεις τους, ενισχύοντας τον διάλογο με τις παραγωγικές τάξεις του νησιού.