"Εθισμός στο διαδίκτυο σε παιδιά και εφήβους". Μία ενδιαφέρουσα ομιλία στα πλαίσια των Συναντήσεων Γονεϊκής Επιμόρφωσης.


Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γονεϊκής Επιμόρφωση. Η σημερινή ομιλία είχε θέμα: "Εθισμός στο διαδίκτυο σε παιδιά και εφήβους" και εισηγητή τον Δρ Κωνσταντίνο Σιώμο, που ανέπτυξε με κατανοητό τρόπο αυτό το σύνθετο ζήτημα. Η συμμετοχή του κοινού με τις ερωτήσεις που ακολούθησαν, κατέδειξε την σπουδαιότητα του θέματος. Η εκδήλωση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Κωνσταντίνος Σιώμος είναι Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπήρξε υπεύθυνος σχεδιασμού και οργάνωσης, του πρώτου στην Ελλάδα Ειδικού Ψυχιατρικού Ιατρείου για τον εθισμό στο Διαδίκτυο, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία της διαταραχής εθισμού στο διαδίκτυο, καθώς ανέλαβε την διαχείριση πολυάριθμων κλινικών περιπτώσεων εθισμένων εφήβων.

Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Βαρβάρα Γιαμαλή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png