"Εξερευνώντας τις υπόγειες στοές της Αίγινας". Μία ενδιαφέρουσα εισήγηση από τον σπηλαιολόγο κ. Παναγιώτη Δευτεραίο.


Κατάμεστη ήταν χθες το βράδυ η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της 11ης Γιορτής Φιστικιού, παρουσιάστηκε εκδήλωση - ομιλία για ένα θέμα που συνδέεται με θρύλους και παραδόσεις. Μια Αίγινα που χάνεται στους αιώνες και στο χρόνο, με τα σημάδια να παραμένουν μέχρι σήμερα: "Εξερευνώντας τις υπόγειες στοές της Αίγινας", ένα θέμα που πάντα γοήτευε το κοινό της Αίγινας και έχει ανακινηθεί με διάφορους τρόπους τα τελευταία χρόνια, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον και εξάπτοντας την φαντασία. 

Προσκεκλημένος της Οργανωτικής Επιτροπής της 11ης Γιορτής Φιστικιού ήταν ο σπηλαιολόγος κ. Παναγιώτης Δευτεραίος. Την εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα και η η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Σακκιώτη και η υπεύθυνη εκδηλώσεων της 11ης Γιορτής Φιστικιού κ. Φλώρα Αλυφαντή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png