"Γνωριμία με την Ιστορία της Αίγινας". Εκδήλωση από τον Σύλλογο της Παχειάς Ράχης.


Στην αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου της Παχειάς Ράχης, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση - ομιλία με τίτλο: "Γνωριμία με την Ιστορία της Αίγινας". Η εκδήλωση φιλοξένησε την κ. Νάγια Σγουρίτσα, Ομότιμη Καθηγήτρια Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που ανέπτυξε το θέμα: ''Δέκα χρόνια έρευνας στον μυκηναϊκό οικισμό των Λαζάρηδων Αίγινας.

Ερωτήματα που ζητούν απάντηση'' και την κ. Σοφία Μιχαλοπούλου, αρχαιολόγο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, της οποίας η ομιλία είχε θέμα: "Γνωριμία με την αρχαία πόλη της Αίγινας".
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ ο Σύλλογος της Παχειάς Ράχης.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό έκανε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βίλμα Σινάνογλου.Την εκδήλωση παρακολούθησε η δημοτικής σύμβουλος κυρία Μαίρη Κουκούλη, εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού καθώς και πλήθος κόσμου, που γέμισε με την παρουσία του την αυλή του παλιού δημοτικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png