Ομιλίες για τα Καποδιστριακά Κτήρια και την Παλιαχώρα, από τις κυρίες Κυριακή Αλυφαντή και Ντίνα Χατζίνα.


Οι δύο πρώτες ομιλίες από την ομάδα: "Η Αίγινα ο τόπος μας. Γνωρίζουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά", που δημιουργήθηκε στον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας", πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου.

Η πρώτη ομιλία αφορούσε στην ανάδειξη των Καποδιστριακών Κτιρίων, με ομιλίτρια την κ. Κυριακή Αλυφαντή και η δεύτερη την παρουσίαση του "project Παλιαχώρα", στο οποίο συμμετέχουν ο Νίκος Μούρτζης, ο Νεκτάριος Παύλου, ο Ηλίας Καπάνταης και ο Γιώργος Καρύδης και έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των κατοίκων της Αίγινας, για τη διάσωση της Παλιαχώρας. Η παρουσίαση έγινε από την κ. Ντίνα Χατζίνα.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Ζωή Γεωργιάδου. Τις ομιλίες παρακολούθησε η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μούρτζης, Τάκης Ηλίας και το κοινό που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του με τις ερωτήσεις και την συζήτηση που ακολούθησε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png