Ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη στην Αίγινα, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Επικρατείας και πρώην υπουργό Εσωτερικών, φιλοξένησε ως κεντρικό ομιλητή, σε πολιτική εκδήλωση - ανοιχτή συνέλευση, που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας στο ξενοδοχείο "Μιράντα" σήμερα το βράδυ. Εκ μέρους της οργάνωσης τον κ. Σκουρλέτη προλόγισε ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός. Ο κ. Πατσακιός στην σύντομη ομιλία του, παρουσίασε επίσης τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας τα τελευταία χρόνια.

Εκ μέρους του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, που δεν παρέστη λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός. Η ομιλία του κ. Πάνου Σκουρλέτη είχε ως θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις -Ανασυγκρότηση και διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία".

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιά και Νήσων κ. Ελένη Σταματάκη η οποία και χαιρέτησε την εκδήλωση.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png