"Κατοικήσεις". Διάλογος με το νεοκλασικό σπίτι της Αίγινας, από την Ομάδα Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αίγινας.

DSC_0008-laografiko-katoikseis-04.JPG

Μία εκδήλωση με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, σχετική με τα νεοκλασικά σπίτια της Αίγινας και τίτλο: "Κατοικήσεις", πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ομάδα Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αίγινας, και παρουσίασε εξαιρετικό περιεχόμενο, όπως άλλωστε το σύνολο των εκδηλώσεων  και των δράσεων που έχει υλοποιήσει από το ξεκίνημά της η Ομάδα.
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο κ. Γιώργος Μπήτρος. Ο ομιλητές ήταν ο κ. Ιωάννης Δέδες,  αρχιτέκτων - μηχανικός και ο  κ. Αναστάσης Παπαδάκης,  αρχιτέκτων – μηχανικός, που ανέδειξαν τα θέματά τους, με νέα στοιχεία και σημαντικές πληροφορίες. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα κομψό κέρασμα, προσφορά της Οικογένειας Παπαδάκη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουκούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Πούντος, η πρόεδρος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Μαριλένα Γιαννούλη, ο πρόεδρος της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας κ. Γιώργος Καλόφωνος, ο σύμβουλος της Κοινότητας Αίγινας κ. Νίκος Αλεξίου και ένα μεγάλο κοινό που άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των δύο Αιγινητών επιστημόνων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png