Ομιλία της Γραμματέως της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνιας Σβίγκου με θέμα: "Οι άξονες του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ".

20221119_185521-svikou-01.jpg
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αίγινα, η Γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, μίλησε σήμερα το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας στο ξενοδοχείο "Μιράντα". Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής της Οργάνωσης Παναγιώτης Πατσακιός. 


Η ομιλία της Ράνιας Σβίγκου είχε θέμα: "Οι άξονες του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ". Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας δώρισε στην Ράνια Σβίγκου και στους συνεργάτες της από ένα τεύχος του περιοδικού "Αιγιναία".

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας, ο Γιάννης Καρδαράς και ο Χρήστος Φωτιάδης, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Πειραιά, ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αίγινας Νίκος Αλεξίου και ο Χρήστος Δρίβας πρόεδρος του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας Αίγινας "Ο Σωτήρας".

Την Κυριακή 20/11 η Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα πραγματοποιήσει στην Αίγινα τις παρακάτω συναντήσεις:

10.00 Συνάντηση στα γραφεία της οργάνωσης με το προεδρείο του Συλλόγου επαγγελματιών αλιέων παράκτιας αλιείας.

11:00 Συνάντηση με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

11.45 Συνάντηση με το προεδρείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας στα γραφεία τους.

12.30 Συνάντηση με το προεδρείο του Αγροτικού Συλλόγου περιφέρειας Αίγινας, στα γραφεία του συλλόγου.