H κ. Σίλα Αλεξίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία της Αίγινας. "Μαζί! Μπροστά για την Αίγινα" το όνομα του συνδυασμού. 

20230114_185026-sila-alexiou-02.jpg

Στο "Ellinikon Seaside" πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, η εκδήλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, της κ. Σίλας Αλεξίου για το αξίωμα της δημάρχου. Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Βίβιαν Μπρέντα Κανελλά, η οποία έκανε την παρουσίαση της υποψηφίας δημάρχου.

Ακολούθησε video με απόσπασμα από τη συναυλία του Γιώργου Περρή στον ναό της Αφαίας και στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η κ. Σίλα Αλεξίου, η οποία παρουσίασε τους λόγους, που την οδήγησαν στην απόφασή της να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αίγινας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ονόματος και του σήματος του δημοτικού συνδυασμού: "Μαζί! Μπροστά για την Αίγινα", του οποίου επικεφαλής τέθηκε η κ. Αλεξίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μούρτζης και κ. Παναγιώτης Κουκούλης, ο πρώην δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης, επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός, κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, κ. Γιώργος Μούρτζης, κ. Χρυσόστομος Μαυροθαλασσίτης, κ. Μανώλης Λογοθέτης, κ. Νίκος Πούντος, κ. Νεκτάριος Λεούσης, κ. Νίκος Μαρίνος, κ. Αντώνης Ντελής, ένας μεγάλος αριθμός από αυτοδιοιητικούς και πολίτες του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png