Η εκδήλωση για τη διαβούλευση του νέου προγράμματος Leader 2023-2027 Νήσων Αττικής, στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.

20230121_111811-diavoulefsi-00jpg.jpg

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στη αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, η ενημερωτική δημόσια εκδήλωση - διαβούλευση, στο πλαίσιο της νέας πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων για το πρόγραμμα Leader 2023-2027, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. Στη συνέχεια ο κ. Μάνος Καλλίγερος, στέλεχος του Δικτύου, παρουσίασε αναλυτικά την πορεία υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 και έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν στον Δήμο Αίγινας.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε η συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος, κ. Χριστίνα Καλαθά, η οποία παρουσίασε την πρόταση διαβούλευσης.

Στην εκδήλωση της διαβούλευσης παραβαυρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού, εκπρόσωποι επιχειρήσεων. Ακολούθησε συζήτηση και  ερωτήσεις - απαντήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων σχετικά με τη διαβούλευση για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png