Ενημερωτικές ομιλίες και συζήτηση για την έμφυλη βία, στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

20230217_190222-emfili-via.jpg

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας για την έμφυλη βία, ένα φαινόμενο, που όπως επισημάνθηκε από τις ομιλήτριες, υφίσταται στο νησί, γεγονός που έδωσε το έναυσμα, τόσο από την πλευρά του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), όσο και του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, για τη διοργάνωση της ενημερωτικής ομιλίας - συζήτησης. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή.


Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες από την ψυχολόγο κ. Βίκυ Ξηρού, τη νομικό κ. Γεωργία Μίλκα, από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας και τον υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Παναγιώτη Στουρνάρα. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Κάνοντας click εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας. Πρόκειται για ένα έντυπο, που απευθύνεται σε γυναίκες που υφίστανται βία. Είναι μικρού μεγέθους, πεντάπτυχο, με στόχο να χωρά ακόμα και σε μια τσέπη. Αυτό το έντυπο διανεμήθηκε στο κοινό της εκδήλωση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μαρίνος, η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου, μέλη και φίλοι του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png