Εγκαίνια και ομιλία του κ. Ηρακλή Καλογεράκη στο Πολιτιστικό Σωματείο "Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην".

20230422_185320-00.jpg

"Το χρονικό της βύθισης του αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ βόρεια της Αίγινας την 22 Απριλίου 1941" ήταν ο τίτλος της ομιλίας, με εισηγητή τον Αντιναύαρχο Π.Ν. (ε.α.) κ. Ηρακλή Καλογεράκη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Σωματείου "Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην". Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο.


Νωρίτερα είχαν προηγηθεί τα εγκαίνια  με τον αγιασμό και την ομιλία - καλωσόρισμα της προέδρου του σωματείου κ. Μαίρης Κουκούλη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μαρίνος, ο διοικητής της Ναυτικής Βάσης του Τούρλου κ. Κυριάκος Κλώνος, ο σύμβουλος της Κοινότητας Αίγινας κ. Νίκος Αλεξίου, ο Δρ, Αντώνιος Πολυδώρου, εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png