Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Λαογραφικό Μουσείο με ομιλήτρια την κ. Αρετή Πηγιαδίτη, από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. 

DSC_0011-areti-pigiaditi-omilia-00.JPG

Μία επιτυχημένη εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Η εκδήλωση είχε ως κεντρική ομιλήτρια την ιστορικό τέχνης κ. Αρετή Πηγιαδίτη, η οποία παρουσίασε το θέμα για τις μορφές της μάνας  στην τέχνη και ειδικότερα στο έργο του Χρήστου Καπράλου.

Η εκδήλωση που προλόγισε  η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή και παρουσίασε η κ. Ολυμπία Χαλδαίου, περιλάμβανε την παρουσίαση ποιημάτων για την μητέρα, που διάβασαν η κ. Ελευθερία Τζούρη, μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου και άλλα παιδιά που συμμετείχα στην εκδήλωση.

20230514_210122-01.jpeg

Δύο νανουρίσματα από την Μικρά Ασία και την Καππαδοκία και έναν ύμνο από τον Λίβανο, τον οποίο έχει μεταγράψει στα ελληνικά ο Νίκος Γκάτσιος, τραγούδησαν  ο Αντώνης Γκλαβάς και ο Γιάννης Ψαλιδάκος. 

20230514_202117-sillogos-ginekon-03.jpg

Το κοινό απόλαυσε μία προσεγμένη εκδήλωση, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της κ. Αρετής Πηγιαδίτη και χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png