Ομιλία της επιτροπής ΠΑΜΕ Αίγινας στην Παλαιά Προβλήτα. .

Με την ομιλία του κυρίου Γιώργου Κοττάκη εκ μέρους της επιτροπής ΠΑΜΕ Αίγινας, κορυφώθηκε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στην Παλαιά Προβλήτα. "Αυτή η κρίση δεν είναι μία οποιαδήποτε κρίση, έχει ονοματεπώνυμο, είναι καπιταλιστική κρίση. Προσπαθούνε να περάσουν τα μέτρα και να βυθίσουν ακόμα μεγαλύτερα τμήματα στη δίνη, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Αποκρύπτουν επίσης ότι αυτά δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα και το κυριότερο ότι από αυτές τις αποφάσεις, από αυτά τα νομοσχέδια, όλα αυτά που περνάνε τώρα δεν είναι προσωρινά. Θα ακολουθούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία στις επόμενες δεκαετίες. Θα είναι τα μαστίγια που θα χτυπούν πλέον τα σώματα των νέων και εργαζομένων" είπε ο κύριος Κοττάκης και συνέχισε:


"Όχι των νέων εργαζομένων, αλλά των νέων δούλων. Είναι τέτοια η ένταση της επίθεσης στις κατακτήσεις των λαών, που πλέον θα μιλάμε για σύγχρονη δουλεία. Θα πηγαίνει ο εργαζόμενος και ήδη υπάρχει αυτό και δεν θα υπάρχει συλλογική σύμβαση εργασίας. Μόνος του με τον εργοδότη. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι γυρνάμε πλέον σε εργασιακές συνθήκες του 19ου αιώνα. Αυτή είναι η αλήθεια που αποκρύπτουν", είπε ο κύριος Κοττάκης, τονίζοντας ότι για το ΠΑΜΕ δύο δρόμοι υπάρχουν: υποταγή και εξαθλίωση ή αγώνας για επιβίωση. Αναλυτικά η ομιλία του κυρίου Κοττάκη στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png