Εργαστήρι γραπτού λόγου από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Από μαθήτρια ακόμη μου άρεσε να καταπιάνομαι με την ελληνική γλώσσα: να γράφω και να μιλάω σωστά. Τα γονίδια γαρ...
Με τα χρόνια συνειδητοποίησα όχι μόνο πόσο πλούσια είναι, αλλά και πως σου παρέχει τη δυνατότητα να εκφραστείς με εξαιρετική ακρίβεια και -κατ' επέκταση- σαφήνεια, αρκεί να ενδιαφερθείς.
Το 2010, με την παρότρυνση μίας αδελφικής φίλης [Μαράκι μου, σε ευχαριστώ!], αποφάσισα να παρακολουθήσω στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διετή κύκλο μαθημάτων διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων. Ανακάλυψα, τότε, τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά κυρίως όσον αφορά στην επιλογή κατάλληλων λέξεων και ύφους. Πώς "χτενίζουμε" ένα γραπτό πριν καταλήξει στον παραλήπτη / αναγνώστη του.
Κι επειδή η γνώση αξίζει πολύ περισσότερο όταν τη μοιράζεσαι, σας προσκαλώ στο εργαστήρι "περί γραφής..." στο οποίο θα ασχοληθούμε με τα παραπάνω. Εργαστήρι που απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές κι όλους όσοι αγαπούν να εκφράζονται μέσω του γραπτού λόγου.
Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιούνται στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, κάθε Τρίτη στις 18:30, αρχής γενομένης από τις 09 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Σας περιμένω με χαρά!
Μαίρη Κουκούλη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png