"Οι ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα". Από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος και τη συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα "ΡευΜΑζην", διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Οι ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα. Το σώμα σου μιλάει, άκουσέ το!", το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 κι ώρα 17:00, στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους παράγοντες προδιάθεσης, τους μηχανισμούς εκδήλωσης, τη συμπτωματολογία και θεραπευτική αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων, καθώς και την ιδιαίτερη σημασία της έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης.
Σε όσους παρευρεθούν θα δοθεί η δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους ιατρούς, αλλά και να ακούσουν ασθενείς να καταθέτουν τη δική τους εμπειρία αναφορικά με τη νόσο, την επίδρασή της στην καθημερινότητα και στην ποιότητα ζωή τους, ενώ θα ενημερωθούν και για τα δικαιώματα που απορρέουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Η πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ.
Συλλόγου Γυναικών Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png