Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αίγινας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αίγινας σας εύχονται καλή χρονιά και σας προσκαλούν στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα , Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ώρα 18:30 στο Café-Ρέμβη στη παραλία.

Ο σύλλογος προσφέρει για τα μέλη του που επιθυμούν να λάβουν κάρτα - pass γηπέδου από το ΔΑΟΑ έκπτωση στις καρδιολογικές εξετάσεις στον καρδιολόγο Κ. Λορέντζο και με την προσκόμιση της καρδιολογικής εξέτασης και την φωτοτυπία της ταυτότητος άμεσα την κάρτα αθλουμένου δωρεάν. Η κάρτα θα διατίθεται αρχής γενομένης στην κοπή της πίτας μας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά να συναντηθούμε ξανά παλαιά και νέα μέλη, ώστε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και να συζητήσουμε σ’ ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png