H 14η γιορτή προσφοράς παραδοσιακών φυτών του Πελίτη, από την ομάδα της Αίγινας.

H 14η γιορτή προσφοράς παραδοσιακών φυτών του Πελίτη, ομάδα Αίγινας, θα γίνει και φέτος στον ίδιο φιλόξενο χώρο του πύργου του Μάρκελλου, την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 11:00 πμ. Θα μοιράσουμε και πάλι φυτά που φυτέψαμε το Φεβρουάριο, στο σπορείο, και φυτά που ανάθρεψαν μαθητές στα σχολεία τους. Για πρώτη φορά φέτος θα προσφέρουμε και σπόρους, 21 ποικιλίες, καλοκαιρινούς και χειμωνιάτικους, (ντομάτες,μαρούλι, σπανάκι, μπάμιες, πιπεριές, βασιλικό, αιγινίτικη φάβα, κατιφέ, κολοκύθα, μελιτζάνες, κολοκυθάκι ξυλάγκουρο, κλπ).

Μαθητές, που έφτιαξαν λαχανόκηπους στα σχολεία τους, θα μιλήσουν για την εμπειρία τους από την επαφή τους με τα φυτά και τη φροντίδα τους. Στόχος μας είναι πάντα να μη χαθούν οι παραδοσιακοί σπόροι, γι αυτό και θα δοθούν συμβουλές, ώστε να μάθουμε να κρατάμε σπόρο από τα φυτά μας, αλλά και για την καθαρότητα των ποικιλιών.

Η παραδοσιακή ορχήστρα “Εστουδιαντίνα της Αίγινας” θα μας κρατήσει συντροφιά και σ’ αυτή τη γιορτή προσφοράς. Παράκληση: Αν θέλετε να πάρετε φυτά, ας έχετε μαζί σας χάρτινες σακούλες, ή οτιδήποτε βολεύει για την ασφαλή μεταφορά τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png