"Ευρωπαϊκή Ένωση και Μέλλον", εκδήλωση από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας.

"Ευρωπαϊκή Ένωση και Μέλλον", ομιλία από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30.

To 2013 διοργανώσαμε στο νησί μας ημερίδα με τίτλο "Ευρωπαϊκή Ένωση – διάλυση ή επανεκκίνηση;". Έξη χρόνια αργότερα, με νέο ευρωκοινοβούλιο – ακόμα άγνωστων προθέσεων – το ερώτημα παραμένει επίκαιρο. Το Brexit, η παραπέρα άνοδος της άρνησης της Ευρώπης στην Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία, Πολωνία, η βίαιη παράλυση της Γαλλικής πολιτικής ανάμεσα στο Μακρόν και τα Κίτρινα Γιλέκα.
Ποιες είναι σήμερα οι προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Σε αυτά τα ερωτήματα πολύ κρίσιμα για το μέλλον μας θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι ομιλητές.

Ομιλητές: William Mallinson Βάσω Κανελλοπούλου Νίκος Βακολίδης Συντονιστής: Στράτος Πανταβός Βιντεοσκοπημένη παρέμβαση του Pier Virgilio Dastoli, Πρόεδρο του Movimento Europeo ( Ευρωπαϊκό Κίνημα) – Ιταλία, πρώην γραμματέα του Altiero Spinelli


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png