Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού. Εκδήλωση - Συζήτηση: "Κρίση και Ναρκωτικά".

Εκδήλωση-Συζήτηση: "Κρίση και Ναρκωτικά" 1ο  Δημοτικό Σχολείο Αίγινας, την Κυριακή 16/06/2019 και ώρα 7.00 μ.μ  
Ομιλία της Κατερίνας Μάτσα, ψυχίατρο σε Κοινωνικά Ιατρεία, πρώην διευθύντρια της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α.), συγγραφέας, εκδότρια του περιοδικού "Τετράδια Ψυχιατρικής".
Το φαινόμενο της τοξικομανίας στις συνθήκες της κρίσης αποκτά εφιαλτικές διαστάσεις. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ιδιαίτερα από τη νέα γενιά, αναζητούν στα ναρκωτικά και σε όλες τις εξαρτήσεις, μέσα φυγής από την αφόρητη πραγματικότητα των στερήσεων, υλικών και πνευματικών, των διαψεύσεων ονείρων και προσδοκιών, της μοναξιάς και της γενικευμένης ανασφάλειας, της φυγής από μια ζωή χωρίς νόημα.  
Ποια είναι η σημερινή πραγματικότητα όσον αφορά στα ναρκωτικά στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς; Γιατί η επίσημη πολιτική «μείωσης της βλάβης» προβάλλεται υποκριτικά ως μονόδρομος; Ποιες είναι οι προοπτικές της πάλης ενάντια σε κάθε μορφή εξάρτησης και για δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης, σε μια ζωή με αξιοπρέπεια;
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Αργοσαρωνικού καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής μας, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση με θέμα «Κρίση και ναρκωτικά» και εισηγήτρια την Κατερίνα Μάτσα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 7μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.   


Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος                      Η γενική γραμματέας 
Χρήστος Ρέππας                Μάρθα Κιτσαντά


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png