"Ο χορός της ζωής". Από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Αγ. Ασωμάτων και Κοντού.

"Ο χορός της ζωής", από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Ασωμάτων και Κοντού στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.

Δύο λόγια για το έργο:
Εν έτει 2019 μια τελειόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας στην Κομοτηνή, η Συμεώνη προετοιμάζει την πτυχιακή της εργασία που έχει ως θέμα τις παραδόσεις της Μακεδονίας, και πιο συγκεκριμένα το Κιλκίς. Ύστερα από έρευνα βρίσκει μια ηλικιωμένη κυρία, την κυρία Σμαράγδα σε ένα χωριό βόρεια του νόμου Κιλκίς. Έτσι μετά από ένα τηλεφώνημα τους πηγαίνει στο χωριό για να της πάρει συνέντευξη. Φτάνοντας εκεί, όμως, βλέπει κάτι πολύ τραγικό το οποίο το περίμενε βέβαια, αλλά όχι σε τόσο άσχημη κατάσταση. Οι παραδόσεις δεν υπήρχαν, οι νέοι δεν ασχολούνταν με αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Μετά από συζήτηση που είχαν με την κυρία Σμαράγδα κατάλαβε ότι είχαν ένα κοινό όνειρο.

Η Συμεώνη, λοιπόν, ξεκινά την πραγματοποίηση του ονείρου τους και αφήνει πίσω για λίγο την εργασία της. Τα εμπόδια που βρίσκει είναι πολλά και από άτομα που ίσως να μην περίμενε ποτέ. Όμως, η λύτρωση έρχεται με ένα δυσάρεστο γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της Συμεώνης για τα καλά. Το ταξίδι αυτό θα της μάθει πολλά για την ζωή, όπως και σε όλους εμάς που θα το παρακολουθήσουμε! Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει.

Συντελεστές:
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Καρούσος
Ηθοποιοί (με σειρά που εμφανίζονται)
Αλεξάνδρα Σφήκα
Βαγγέλης Σφήκας
Ιωάννα Μπόγρη
Νεκταρία Λαλαούνη
Δήμητρα Σαχτούρη
Τόνια Πουλάκη
Ελένη Πολίτη
Μαρία Μπήτρου
Χρυσούλα Λαδά
Και αφηγήτρια η Φλωρεντία Μαλτέζου
Υποβολεάς: Μαριάνθη Στάθη
Υπεύθυνη Καμαρινιών: Μάρθα Χαρτοφύλακα


Παραστάσεις: 21-22-23-24 Ιουνίου, 5-6 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.
Τιμή εισόδου: 5€.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png