"The Art of Loneliness". Έκθεση φωτογραφίας του Ανέστη Κορνέζου.

"Η τέχνη της μοναξιάς" είναι ο τίτλος της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας του κ. Ανέστη Κορνέζου που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης από την Τετάρτη 7 /8 έως 14/8. Η έκθεση είναι στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού.
Ημέρες έκθεσης: 7 Αυγούστου 2019 / 14 Αυγούστου 2019
Εγκαίνια: Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, ώρα 19:00
Ώρες έκθεσης: Καθημερινά από 19:00 έως 22:00
 Κείμενο του κ. Ανέστη Κορνέζου.
Υπάρχουν εργασίες που απαιτούν την παρουσία άλλων για να πραγματοποιηθούν και να αποδώσουν καρπούς. Η τέχνη (είτε ως επάγγελμα είτε ως χόμπι) δεν υπάγεται σ’ αυτήν την κατηγορία. Ακόμα και η Φωτογραφία που εκ των πραγμάτων προϋποθέτει την κοινωνική επαφή.
Η αγάπη και η μοναξιά είναι συναισθήματα που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο της σύγχρονης ζωής και παρόλο που ξέρουμε πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους μπορούμε όλοι μας να αισθανθούμε εντελώς συνδεδεμένοι και αποκομμένοι από τους γύρω μας ταυτόχρονα, ο τρόπος με τον οποίο το βιώνουμε αυτό δεν αρθρώνεται πάντα πειστικά. Η αίσθηση της μοναξιάς ενώ κάποιος είναι ερωτευμένος, είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που εμπνέει, Η έκθεση αυτή αντανακλά, επίσης, τα διαφορετικά είδη αγάπης που έχουμε βιώσει - αδελφική αγάπη, αγάπη της στιγμής, αγάπη μιας ανάμνησης, αγάπη της μοναξιάς. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια συλλογή στην οποία κάθε φωτογραφία να αντικατοπτρίζει κάτι που ο φωτογράφος αισθάνεται γύρω από τα θέματα αυτά.
Αφορά την εύρεση ενός τρόπου να μεταφράσεις ένα συναίσθημα που είναι προσωπικό και συγκεκριμένο στην ιστορία σου, με τρόπο που να κάνει τον άνθρωπο που κοιτάζει το έργο να βλέπει εκεί τη δική του ιστορία.
Επιδιώκουμε να διηγηθούμε σε αυτές τις εικόνες το ότι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στη ζωή σου, ανεξάρτητα από το περιβάλλον, η ομορφιά και η μοναξιά τέμνονται με περίεργους και απρόβλεπτους τρόπους.
Αυτή είναι η τέχνη που προσπαθούμε να απεικονίσουμε.
Την Τέχνη της Μοναξιάς,
The Art of Loneliness.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png