"Του καθρέφτη τα πλάσματα έχω όλα καλεσμένα". Έκθεση ζωγραφικής της Κυριακής Χριστακοπούλου στο Λαογραφικό.

"Του καθρέφτη τα πλάσματα έχω όλα καλεσμένα" είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας Κυριακής Χριστακοπούλου που φιλοξενείται στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού 2019.
Διάρκεια έκθεσης: 9-25 Αυγούστου 2019
Εγκαίνια έκθεσης : Παρασκευή 9 Αυγούστου ,ώρα 20:00
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 10:00-13:30 & 19:00-22:30
Αυτή η φράση από την Αλίκη μέσα στον καθρέφτη μάς δίνει το στίγμα του έργου της Κυριακής Χριστακοπούλου. Ο καθρέφτης εδώ δεν παίζει το ρόλο της απόλυτης μίμησης ή της ρεαλιστικής αναπαράστασης με την οποία είναι παραδοσιακά συνδεδεμένος, αλλά της διείσδυσης σε έναν κόσμο προσωπικό και ονειρικό, μαγικό και μυθικό, μνήμης και φαντασίας, ιστορίας και παραμυθιού. Η Κυριακή Χριστακοπούλου δημιουργεί ένα σύμπαν οικείο αλλά και συνάμα ανοίκειο, όπου αναδύονται πλάσματα από μνήμες και εμπειρίες, από εικόνες και ιστορίες που μας αφορούν όλους και όλες. Περιλαμβάνοντας έργα από διαφορετικές εποχές τής δουλειάς της, η έκθεση αναδεικνύει τον πλούσιο κόσμο της φαντασίας και της ευαισθησίας της καλλιτέχνιδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png