Το “Μαύρο Γιασεμί” της Μαρίας Μαραγκουδάκη με την Κατερίνα Γκατζόγια.

Στις 31 Αυγούστου  ώρα : 21:30  στο κτήμα Κολλάτου (Λίμπονες Αίγινα) , η ηθοποιός Κατερίνα Γκατζόγια, ερμηνεύει το θεατρικό μονόλογο «Μαύρο Γιασεμί» της Μαρίας Μαραγκουδάκη σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα. Acting coach - Επιμέλεια κίνησης : Λίζυ Ξανθοπούλου. Μουσική επιμέλεια: Νίκος Επίσκοπoς
Φωνή δημοσιογράφου: Ηλίας Γκογιάννος.
Εισιτήρια : 5 ευρώ
Φοιτητικό – Ανέργων – ΑΜΕΑ : 4 ευρώ
Προπώληση : 6944781567
Ο μονόλογος μιας κομμώτριας όταν βγάζει το προσωπείο της ηθοποιού, που πάντα ήθελε να γίνει, και αφήνει τον εαυτό της γυμνό στην περιπέτεια ενός φλεγόμενου "εγώ". Ενός “εγώ” τραγικά κωμικού, με φωτεινές πλευρές και σκοτεινές πτυχές. Μέσα σ’ εκείνες τις σκοτεινές πτυχές η ευχάριστη λαϊκή κοπέλα της διπλανής πόρτας, σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια και εκτελεί αριστοτεχνικά το τέλειο έγκλημα. Πρόκειται για ένα τέλειο έγκλημα που εξυφαίνεται κάτω από ακραίες συνθήκες ματαίωσης, μοναξιάς, μίσους και σχεδιάζεται με τη γραφίδα της εκδίκησης. “Όλοι μπορούν να γίνουν κακοί”, ισχυρίζεται η ηρωίδα. Όταν η θερμοκρασία εσωτερικού βρασμού εξαχνώσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, όλα μπορούν να γίνουν μαύρα, ακόμη κι ένα λευκό γιασεμί μπορεί να μετατραπεί σε “Μαύρο γιασεμί”, άλλωστε το λευκό και το μαύρο είναι συμπληρωματικά χρώματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png